Ga naar inhoud

Blog

Hydrateer je huid deze zomer met Celenes bodylotions

In de zomer kan een droge huid een veelvoorkomend probleem zijn. Door de effecten van zonnestralen, zee en zwembad kan de huid na verloop van tijd uitdrogen en haar helderheid en frisheid verliezen. Om de huid gehydrateerd te houden en te beschermen tegen uitdroging en fijne rimpels, zijn vochtinbrengende crèmes onmisbaar in uw dagelijkse huidverzorgingsroutine.

Bij het zonnebaden verliest de huid veel vocht en kan deze gevoelig worden voor roodheid, brandwonden of jeuk. Het is daarom belangrijk om de huid voor en na het zonnebaden te hydrateren met een vochtinbrengende crème die geschikt is voor uw huidtype. Regelmatig gebruik hiervan zal de huid ontspannen en verzorgen, en voorkomen dat deze ongemakkelijk en droog aanvoelt.

In de Celenes-productlijn zijn er twee bodylotions beschikbaar, afhankelijk van je huidtype en -behoeften. De Celenes Sea Buckthorn bodylotion ondersteunt de collageenproductie en bevat antioxidanten, hydraterende ingrediënten en mineralen om de huid zacht te voeden, te kalmeren en te hydrateren. De Celenes Cloudberry bodylotion bevat essentiële vetzuren en vitamines die de huid voeden en hydrateren, terwijl het tegelijkertijd purifiërende eigenschappen heeft.

Het is belangrijk om aftersun-crèmes te gebruiken om de huid na blootstelling aan de zon te hydrateren en te verzorgen. Hierdoor krijgt de huid helderheid en vitaliteit terug. De verschillende soorten hydraterende aftersun-crèmes verlichten de droogheid veroorzaakt door zonnestralen en helpen de huid het optimale vochtniveau te bereiken dat het nodig heeft. Met gemakkelijk opneembare producten kun je jouw huid versterken door deze te hydrateren en te voeden, wat zal bijdragen aan een gezonde en stralende huid.

Sample Paragraph Text

Bedankt voor uw inschrijving!

Dit emailadres is al geregistreerd!

Shop de look

Opties Kiezen

Optie Bewerken
Back In Stock Notification
Vergelijken
Product Beschrijving Beschikbaarheid Producttype
this is just a warning