Ga naar inhoud

Verzorgingstips

Maak kennis met de Rena Serum Serie van Celenes!

Ontdek de Rena Serum Serie van Celenes, zorgvuldig ontwikkeld om uw huid te vernieuwen en te revitaliseren!

Serums zijn huidverzorgingsproducten met een formule die ontworpen is om de huid makkelijker intensieve actieve ingrediënten te laten absorberen. Celenes richt zich precies op dit doel en brengt een serie van 4 verschillende serums samen om specifieke huidproblemen aan te pakken. De serums combineren de kracht van hoofdactieve ingrediënten met formules afgeleid van endemische Zweedse planten, waardoor een serie ontstaat die meerdere behoeften tegelijkertijd aanpakt! Laten we deze probleemoplossende serie eens nader bekijken.

Hyaluronzuur Serum

Actieve ingrediënten: Hyaluronzuur 2% + Fermenteerde Gojibes 5%;

Dit serum werkt samen met Hyaluronzuur en Fermenteerde Gojibes om een steviger, voller en stralender huid te bieden. Hyaluronzuur hydrateert de huid intens, terwijl Fermenteerde Gojibes met zijn antioxidante werking stressgerelateerde schade in de huid vermindert, de elasticiteit van de vermoeide huid herstelt en bijdraagt aan het verminderen van rimpels en fijne lijntjes. Bij regelmatig gebruik herwint de huid haar gezondheid, vitaliteit en glans. Geschikt voor zowel 's nachts als overdag in uw routine.

Vitamine C Serum

Actieve ingrediënten: Vitamine C 12,5% + Haver Melk 15% + Niacinamide Activator;

Vitamine C, Haver Melk en Niacinamide Activator werken samen om acne, vlekken, lijntjes en rimpels te verminderen. Haver melk, met zijn vochtvasthoudende eigenschappen, ondersteunt de huid als een hydraterende en kalmerende actieve component, terwijl Niacinamide, een B3-vitamine, helpt bij het voorkomen en verminderen van acne en vlekken.

Het vitamine C serum, geschikt voor zowel droge als vette huid, bevordert de productie van collageen en elastine voor een gezondere uitstraling, herstelt de helderheid van doffe huid, behoudt de vochtbalans van de huid en geeft een frisse en stralende look. Aanbevolen voor gebruik overdag en te combineren met zonnebrandcrème.

AHA & BHA SERUM

Actieve ingrediënten: AHA 8% + BHA 2% + Lactisch 4% + Arctische Chaga Paddenstoel;

AHA, BHA, Lactisch Zuur en Arctische Chaga paddenstoel werken samen om mee-eters, fijne lijntjes en vlekken op het huidoppervlak te verminderen.

Alfahydroxyzuren (AHA's) reinigen de bovenste laag van de huid voor een helderdere en gladdere uitstraling, terwijl bètahydroxyzuren (BHA's) dieper doordringen om de zichtbaarheid van poriën te verminderen en huidobstructies te elimineren. Lactisch Zuur stimuleert de collageenproductie en verstevigt de huid, terwijl de antioxidant-rijke Arctische Chaga paddenstoel celvernieuwing ondersteunt, collageensynthese stimuleert en bijdraagt aan een vollere huid.

Deze actieve ingrediënten werken samen om dode cellen te verwijderen, de huid te hydrateren, het uiterlijk van fijne lijntjes te verminderen, de collageenproductie te verhogen voor een strakkere huid en bij langdurig gebruik de zichtbaarheid van rimpels aanzienlijk te verminderen. Het advies is om het 's nachts aan te brengen, 10-15 minuten te laten intrekken op basis van uw huidtype en vervolgens te spoelen; niet geschikt voor dagelijks gebruik. Het wordt aanbevolen om minimaal 2 dagen pauze te nemen tussen de toepassingen, afhankelijk van uw huidtype.

CAFEÏNE SERUM

Actieve ingrediënten: Cafeïne 5% + Rowan Berries Actief Oogcontour Serum;

Cafeïne en Rowan Berries Actief werken samen om de verschijning van donkere kringen en zwelling rond de ogen te verminderen. Cafeïne stimuleert en versterkt de huid door de microcirculatie te activeren en helpt bij het verminderen van donkere kringen en zwelling. Rowan Berries, rijk aan Vitamine C, zorgt voor een heldere huid en helpt de onderogen lichter en uitgerust te lijken. Dit rijkgevulde serum streeft naar het verbeteren van onderoogzakken en huidtintverschillen, terwijl het de verschijning van veroudering rond de ogen vermindert en een stralende look biedt. Geschikt voor zowel 's nachts als overdag gebruik.

Sample Paragraph Text

Vorig Bericht
Volgend Bericht

Bedankt voor uw inschrijving!

Dit emailadres is al geregistreerd!

Shop de look

Opties Kiezen

Optie Bewerken
Back In Stock Notification
Vergelijken
Product Beschrijving Beschikbaarheid Producttype
this is just a warning
Sepet (
0
)