Ga naar inhoud

Verzorgingstips

Voor een frissere en levendigere huid: Celenes By Sweden Thermal Serie

Celenes by Sweden combineert de unieke endemische plantaardige erfgoed en natuurlijke thermale wateren van Zweden met cosmetische wetenschap, en biedt met de Celenes by Sweden Thermal Serie een frissere en levendigere uitstraling.

De Celenes by Sweden Thermal Serie, ontwikkeld met Zweden's natuurlijke thermale wateren, hydrateert de huid intensief na reiniging en andere behandelingen, en herstelt de noodzakelijke mineralen om de huidbarrière te ondersteunen. Hierdoor blijft de huid gehydrateerd en krijgt het een frisse en levendige uitstraling.

De Celenes by Sweden Thermal Serie, het meest uitgebreide productassortiment van Celenes by Sweden, geproduceerd met respect voor menselijke gezondheid en natuur, biedt perfecte oplossingen voor een gezondere en levendigere huid met producten zoals Gezichtsreinigingsgel, Gel Gezichtsverzorgingscrème, Drie-in-Een Peeling Masker, Drie-in-Een Revitaliserend Detox Serum, Micellair Reinigingswater, Hydraterende Water Spray en Zuiverende & Revitaliserende Tonic.

Celenes by Sweden Thermal Gezichtsreinigingsgel (Vette / Gemengde Huid) Speciaal ontwikkeld voor vette en gemengde huidtypes, reinigt en hydrateert Celenes by Sweden Thermal Gezichtsreinigingsgel de huid zachtjes met zijn speciale formule bestaande uit thermisch water en speciale plantaardige extracten. De kamille- en camellia-extracten in de samenstelling kalmeren de huid. Citroenextracten en mineralen helpen rimpels te voorkomen en voeden de huid.

Celenes by Sweden Thermal Gezichtsreinigingsgel (Droge / Gevoelige Huid) Speciaal ontwikkeld voor droge en gevoelige huidtypes, reinigt en hydrateert Celenes by Sweden Thermal Gezichtsreinigingsgel de huid zachtjes met zijn formule bestaande uit thermisch water en speciale plantaardige extracten. Kamille- en camellia-extracten kalmeren de huid. Komkommer, citroenextracten en mineralen helpen rimpels te voorkomen en voeden de huid.

Celenes by Sweden Thermal Gel Gezichtsverzorgingscrème Celenes by Sweden Thermal Gel Gezichtsverzorgingscrème is geschikt voor alle huidtypes met zijn speciale plantaardige formule en minerale inhoud van thermisch water. Het zorgt voor een vochtige, verzadigde en stralende huid. Rode Zeealgen in de samenstelling helpen de huid te beschermen tegen schadelijke externe factoren, verminderen het uiterlijk van lijnen en rimpels. Rode zeealgen balanceren de huidskleur en geven de huid een stralende uitstraling. Aminozuren in de formule beschermen de huid tegen schadelijke zonnestralen.

Celenes by Sweden Thermal Drie-in-Een Peeling Masker Geschikt voor alle huidtypes, reinigt het Celenes by Sweden Thermal Drie-in-Een Peeling Masker de huid met zijn rijke thermale en plantaardige inhoud, reguleert de productie van talg. De microdeeltjes in de formule zuiveren de huid van dode cellen en geven het een levendige uitstraling. Klei in de samenstelling voedt de huid en helpt deze te vernieuwen.

Sample Paragraph Text

Vorig Bericht
Volgend Bericht

Bedankt voor uw inschrijving!

Dit emailadres is al geregistreerd!

Shop de look

Opties Kiezen

Optie Bewerken
Back In Stock Notification
Vergelijken
Product Beschrijving Beschikbaarheid Producttype
this is just a warning
Sepet (
0
)